Η Ethos Events  και το περιοδικό Pharma & Health Business διοργανώνουν το 4o Clinical Research Conference 2015 στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015.

Το φετινό συνέδριο αποτελώντας φυσική συνέχεια του περσινού, στοχεύει να αναδείξει την κλινική έρευνα φαρμάκων, θεραπειών και μεθόδων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει ανάσα ζωής στην ασφυκτιούσα οικονομία της χώρας. Σε αυτό θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν όλες οι πτυχές της κλινικής έρευνας, καθώς και οι ηθικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις του θέματος. Θα τεθούν επί τάπητος εκ νέου τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα, με τελικό σκοπό του συνεδρίου να θίξει τους λόγους κωλυσιεργίας της κλινικής έρευνας στη χώρα μας και να αναδείξει τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή της, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εμπλεκόμενων φορέων και της Ελληνικής Οικονομίας γενικότερα.

Θα συμμετέχουν ερευνητές, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, του υπουργείου Υγείας, των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων, καθώς και στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας, εταιρειών CRO, οικονομολόγοι και δημοσιογράφοι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link: http://ethosevents.eu/main.html