Το Συνέδριο διοργανώνεται από τις εταιρείες Συμεών Τσομώκος ΑΕ και Boussias Communications, με την επιστημονική  υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα.

Στο Συνέδριο έχουν κληθεί ως ομιλητές, μέλη της Κυβέρνησης και εκπρόσωποι των πολιτικών χωρών, θεσμικών Φορέων και σημαντικών επιχειρηματικών ομίλων. Το Συνέδριο πραγματεύεται το νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας, με γνώμονα την ανάπτυξη, την ενεργειακή επάρκεια και την καινοτομία, βασιζόμενη σε σύγχρονες υποδομές και διαφανείς σχέσεις με την αγορά καθώς και το υφιστάμενο πλαίσιο ευκαιριών και επενδύσεων που καθορίζουν τους άξονες βιωσιμότητας και εξωστρεφούς ανάπτυξης των Ελληνικών Επιχειρήσεων, με επίκαιρη θεματολογία διαχειριστικής υποστήριξης. Επιχειρηματικότητα με δυναμική προαγωγής της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, συγκράτησης των ταλέντων στην χώρα, ικανή να προσελκύσει την υγιή, διαφανή χρηματοδότηση και επένδυση.

Κύριο στόχο της εκδήλωσης αποτελούν:

  • Η ανάδειξη των επενδυτικών προοπτικών στην Ελλάδα
  • Η παρουσίαση προτάσεων ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων
  • Η διαμόρφωση επενδυτικών στρατηγικών, με καθολική εφαρμογή στην Οικονομία

Απώτερος σκοπός είναι η αποτύπωση εκ μέρους των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας – των βέλτιστων πρακτικών και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο της Αειφόρου και Κοινωνικής Ανάπτυξης καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων με στόχο την ενδυνάμωση της Ελληνικής Οικονομίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://growthforum.iea.org.gr/