Δελτίο Τύπου

Η ΠΕΦ και το «Μαζί για το παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Θεσσαλία

3.500 πολύτεκνες οικογέν ειες αγκαλιάζει το φετινό Food Drive της ΠΕΦ

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ενώνει τις δυνάμεις της για έκτη συνεχόμενη χρονιά με το «Μαζί για το Παιδί» διασφαλίζοντας την παροχή απαραίτητων αγαθών για τα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω της δράσης “Food Drive”.

Αυτή τη χρονιά, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στήριξε τις  προσπάθειες αποκατάστασης της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», το φετινό Food Drive της ΠΕΦ ήταν αφιερωμένο στους νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας. Σκοπός της δράσης ήταν η στήριξη των αναγκών σε προϊόντα διατροφής και είδη υγιεινής 3.500 πολύτεκνων οικογενειών, που έχει αναλάβει να ενισχύσει το «Μαζί για το παιδί» στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας.

Φέτος η ποσότητα των ειδών που συγκεντρώθηκε, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά. Mε την πολύτιμη και γενναιόδωρη συνδρομή των εργαζομένων της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και των εταιρειών-μελών της, συγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής.

Επιπλέον οι εταιρείες-μέλη της ΠΕΦ θέλοντας να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες των εορτών, ανακουφίζοντας τους γονείς οικονομικώς, προχώρησαν σε μια ακόμα πρωτοβουλία. Παρέδωσαν παιχνίδια και δώρα στους Συλλόγους πολυτέκνων Βόλου και Τρικάλων για 600 παιδιά ηλικίας από 0 – 16 χρονών.

Δείτε την δράση μας στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/watch?v=SaKDbW9QXCs

—————————

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) στηρίζει το  «Μαζί για το Παιδί» από το 2017 μέσω πολλαπλών δράσεων. Η δράση «Food Drive» της ΠΕΦ είναι ένας θεσμός για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και τους εργαζομένους της, που έχει ως στόχο την καταπολέμηση της ανέχειας και την εξασφάλιση προϊόντων ζωτικής σημασίας για τα παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

Το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται εδώ και 27 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες. Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr

  

 

Βρείτε τα τελευταία νέα της ΠΕΦ στο: www.pef.gr

 

Πληροφορίες για Δημοσιογράφους:

Μαργαρίτα Αδάμη, ΠΕΦ: 210 5237805

Άλντα Σινανάη, Way Corporate Communication Services: 698 7567507