Η συνεισφορά του ελληνικού φαρμάκου μέσα από δημιουργικά infographics

Η ενημερωτική καμπάνια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) “Ελληνικό Φάρμακο” περνάει στη δεύτερη φάση της με τη χρήση δημιουργικών infographics που αναδεικνύουν τη συνεισφορά του ελληνικού φαρμάκου στην υγεία, στην οικονομία και στην απασχόληση.

Κύριο μέσο της καμπάνιας αποτελεί ένα δίλεπτο infographic video (https://www.youtube.com/watch?v=ZyE2CY4AWL0), το οποίο παρουσιάζει τα στοιχεία που καθιστούν το ελληνικό φάρμακο ως τον αδιαμφισβήτητο μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας. Στις εικόνες του video αποτυπώνονται δημιουργικά τα βασικά χαρακτηριστικά του ελληνικού φαρμάκου, η πορεία του στην Ελλάδα και στον κόσμο, και βέβαια η συμβολή του στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

infographic Picture1

Τα infographics ενσωματώνονται επίσης στην ανανεωμένη homepage του ενημερωτικού site www.elliniko-farmako.gr, το οποίο εξακολουθεί να αποτελεί τον πυρήνα της καμπάνιας “Ελληνικό Φάρμακο”. Το site συγκεντρώνει όλη την πληροφόρηση για το ελληνικό φάρμακο, για τα χαρακτηριστικά του που το καθιστούν αποτελεσματικό, ασφαλές και προσιτό, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην οικονομία και στο σύστημα υγείας της χώρας μας.

elliniko farmako

Τέλος, τα μηνύματα της ενημερωτικής εκστρατείας “Ελληνικό Φάρμακο” επικοινωνούνται και μέσω των νέων web banners, αλλά και των έντυπων καταχωρήσεων της καμπάνιας, που ακολουθούν επίσης τη λογική των infographics.

web banners