Η ΠΕΦ, οι εταιρείες-μέλη της και οι εργαζόμενοί τους, με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, βρίσκονται δίπλα στους πολίτες ενισχύοντας όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) έδωσε δυναμικό παρών στο φιλανθρωπικό αγώνα “No Finish Line Athens 2017″, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), από το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου, έως το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου.

Κάθε χιλιόμετρο που διάνυσαν οι συμμετέχοντες μεταφράστηκε σε χρηματικό ποσό για τη στήριξη παιδιών άπορων οικογενειών, μέσω της Ένωσης κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Μαζί για το Παιδί». Τα στελέχη της ΠΕΦ και των εταιριών-μελών της κατέγραψαν συνολικά 139 χιλιόμετρα και είχαν τη χαρά κατά τον τερματισμό τους, να εισπράξουν ειδική μνεία για την παρουσία τους και τη συνεισφορά τους στον αγώνα.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας υποστηρίζει εμπράκτως την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», έχοντας θέσει σε εφαρμογή μια σειρά συνεκτικών δράσεων και ενεργειών α  πό την αρχή του έτους, για τη στήριξη 30.000 παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή της ΠΕΦ στον αγώνα “No Finish Line” είναι η δεύτερη κατά σειρά δράση της ΠΕΦ για τη στήριξη του «Μαζί για το Παιδί», κατόπιν της δωρεάς της προς το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.) για την κάλυψη ιατρικών υπηρεσιών διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης για παιδιά με αναπηρίες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τόσο οικονομικά, όσο και μέσω της υλοποίησης σειράς στοχευμένων δράσεων. Η ΠΕΦ, οι εταιρείες-μέλη της και οι εργαζόμενοί τους, με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, βρίσκονται δίπλα στους πολίτες ενισχύοντας όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη.