Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2008 με στόχο να προσφέρει στο χώρο της υγείας αξιόπιστες προτάσεις σύγχρονων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων. Από το 2010 πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έχει αναλάβει ο κ. Θεόδωρος Κωλέτης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, με πολυετή παρουσία και προσφορά στο χώρο της υγείας.

Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των ασθενών και το έργο των επαγγελματιών υγείας.

Η στρατηγική της εταιρείας έχει δύο άξονες. Να διασφαλίζει την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμα φάρμακα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα παθήσεων και να επενδύει σε νέες συνεργασίες που της ανοίγουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης και εξέλιξης, προάγοντας και στηρίζοντας καινοτόμες ιδέες σε συνεργασία με τους φορείς υγείας.

Η Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. διαθέτει ένα αξιόλογο portfolio φαρμάκων σε πολλές θεραπευτικές κατηγορίες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μεταβολικά νοσήματα διαθέτοντας στην ελληνική αγορά ποιοτικά φαρμακευτικά προϊόντα υψηλής θεραπευτικής αξίας καθώς και καινοτόμες δραστικές ουσίες που «κάνουν τη διαφορά» στη θεραπευτική κατηγορία τους.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας αποτυπώνεται τόσο στην ανάπτυξη και επέκταση του ανθρώπινου δυναμικού (2012, 50 εργαζόμενοι), όσο και από την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας της. Περίοδος 2009 έως 2012 CAGR 20%.

Η Libytec Φαρμακευτική Α.Ε. συνεχώς  επεκτείνει  τις δραστηριότητες  της συνεργαζόμενη τόσο με επώνυμους  φαρμακευτικούς οίκους του εξωτερικού όσο και με αξιόπιστους στρατηγικούς συνεργάτες της Ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς.

Διεύθυνση:

Κηφισίας 44, Μαρούσι

Ιστοσελίδα:
http://www.libytec.gr
Τηλέφωνο:
210 – 9609960