ΑΡΧΕΣ

 

Η Σ.Μ. Φαρμακευτικά Προϊόντα ΕΠΕ δραστηριοποιείται στη φαρμακευτική αγορά γενοσήμων και καινοτόμων προϊόντων, ως μια νέα, ανερχόμενη και υποσχόμενη εταιρεία, δημιουργώντας συνεχώς ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που θα καλύψουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Η συνεργασία με μεγάλες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που διαθέτουν ISO και GMPs βάσει των ευρωπαϊκών οδηγιών, διασφαλίζει την ποιότητα παραγωγής των φαρμακευτικών προϊόντων.

ΟΡΑΜΑ

 

Η Σ.Μ. Φαρμακευτικά Προϊόντα ΕΠΕ θέλει και μπορεί να πρωτοστατήσει στο χώρο της υγείας, καθιστώντας πιο αισθητή την παρουσία της και διεκδικώντας ανεπηρέαστα μια θέση μεταξύ των πρώτων – αμιγώς ελληνικών – φαρμακευτικών εταιρειών.

ΕΥΘΥΝΗ

 

Η αξιοσημείωτη παρουσία της εταιρείας έως τώρα έχει ως οδηγό έννοιες, όπως η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία, η ακεραιότητα και η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο (ΕΚΕ). Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας η εταιρεία, μέσω ενός ολοκληρωμένου τμήματος regulatory affairs, επεκτείνει τις συνεργασίες της με εγγραφή σε διεθνείς φορείς φαρμακοεπαγρύπνησης και υιοθετεί με συνέπεια πρακτικές που συνάδουν με τις αρχές GMPs.

ΕΞΕΛΙΞΗ

 

Αποσκοπώντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, αναζητούμε νέα προϊόντα – ακόμα και πρωτότυπα – σε συνεργασία με φαρμακευτικούς οίκους του εξωτερικού, καθώς και φάρμακα με πρωτότυπη φαρμακοτεχνική μορφή, που διευκολύνουν τη συμμόρφωση του ασθενούς.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 

Η υιοθέτηση του ομαδικού πνεύματος από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελεί θεμέλιο λίθο για την επιτυχή μας πορεία στην πάροδο του χρόνου, με βασικό στόχο τη διαρκή εξέλιξη.

Επιδεικνύοντας ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης από καταβολής ίδρυσής της, η Σ.Μ. Φαρμακευτικά Προϊόντα ΕΠΕ απασχολεί σήμερα περί τα 30 άτομα. Το δίκτυο πωλητών της στο λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και την επικράτεια αριθμεί περίπου 20 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων διαθέτουν ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση. Πρόσωπα με πολυετή εμπειρία και αξιοσημείωτη διαδρομή στο χώρο των πωλήσεων ηγούνται αυτού του δικτύου, παρέχοντας γνώση, κατάρτιση, συνεχή ενημέρωση, αλλά και έμπνευση.

Το διοικητικό τμήμα της εταιρείας στελεχώνεται από άτομα που προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις πανεπιστημιακής μόρφωσης καλύπτοντας, τόσο τις επιστημονικές, όσο και τις διαχειριστικές απαιτήσεις που προκύπτουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φιλοσοφία της εταιρείας συνδέεται άρρηκτα με την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της. Για το λόγο αυτό, η Σ.Μ. Φαρμακευτικά Προϊόντα ΕΠΕ επενδύει στους ανθρώπους της, παρέχοντας συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση, αλλά και ηθικά κίνητρα, με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του ατόμου και του συνόλου.

Διεύθυνση:

Π. Νικολαΐδη 23Α & Ν.Μανδηλαρά 37, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Τ.Κ. 18233

Ιστοσελίδα:
http://www.smpharmaceuticals.com
Τηλέφωνο:
210- 4284211